dijous, 19 de novembre del 2009

B7-7:Quines accions s'han de fer periòdicamentamb un sistema informàtic personal?

2n C
Julia
: Guardar los datos en un cd periodicamente para que estos no se pierdan.
debemos guardar en un cd periodicamente la informacion que vamos creando ara que esta no se pierda, también es conveniente una copia de seguridad para mas seguridad de los datosJulia: en primer que has de fer es escollir un cd en blanc(és a dir, sense res gravat) i després l'indrodueixes a la "torre" i quan el ordinador ja la llegit i obris el cd, que et sotrirà buit, llavors gafes el que vols gravar i ho copies i l'aferres a la icona del cd. Així ja estarà gravat. (Això amb Windows XP)
12:08

Marina: a parte del que ha dit na Júlia també has de revisar els components del teu ordinador per veure si tots funcionen correctamnet, si l'ordinador té algun virus etc.El teu antivirus et detectarà(normalment) sie t teu ordinador té algun virus i si és així has d'eliminar-ho , ja que l'antivirus t'avisarà del virus amb una alarma. Després quan ja saps que el teu ordinador t é un virus has d'eliminar-ho, ho bé eliminant el document amb el virus o bé quan ja t'ha afectatat has de "netetjar" el disc intern perquè no es perdin les dades.

Andrea: per fer un manteniment peroòdic podem descargar-nos uns programes d'internet que el que fan són ajudar a l'ordinador a que vagi més ràpid, a eliminar fitxers temporals d'Internet..els programes son gratuits i poden ser: Ccleaner, RegSeeker, Disk Cleanes..per descaregar-te el Cclaner es molt senzill, ja que si vas a la seva pàgina que és: www.ccleaner.com només entrar et posarà com una fletxa verda on posa "download Ccleaner now" clickes ahí i directament et surtirá una ventaneta que et posara si t'ho vols descaregaral fer click per a descargar-lo surtirà una ventana amb pasos. El primer es seleccionar el idioma, després tendràs que acceptar l'acord de licència i despés tot sol se descaregaràPrimer tens que obrir el programa i només obrir-lo a la dreta tindrà un botó on posa "Analyze" al fer click el programa trobarà tots el fitxers que creu que no són importants. Després et sortirà una llista amb totes les coses per si tu no vols borrar totes, quan has seleccionat lo que vols borrar de l'ordinador tens que fer click en "Run Ccleaner" i tens que esperar fins que s'elimine tot
12:06
2n D:
Isabel: Per renovar el antivirus s´ha de anar a la carpeta de l´antivirus una vegada hagi sortit l´avís de que s´ha caducat.Es té que clicar a "RENOVAR ANTIVIRUS CADUCADO".Automàticament et surt la pàgina web de l´antivirus i tarda una mica a carregar-se però després l´antivirus ja està renovat.(Això és amb windows vista).
Isabel: Quan tens windows vista hi ha que cercar una contrasenya cada vegada que has utilitzat 25 vegades microsoft works o power point per a poder tornar a utlitzar-los. La contrasenya es cerca a la pàgina web de windows.

Marina: Per desfragmentar el disc dur has d'anar al tauler de control, allà et donen diverses opcions. Has de clicar a "rendiment i manteniment" i allà et sortiran diverses opcions, on la correcta per a la funció és "reorganitza els elements del disc dur per fer que els programes s'executin més ràpid". Has de fer-ho amb temps, ja que es una feina llarga, sobretot si tens el disc dur molt ple

Elizabeth: Fer una còpia de seguretat de les dades tens que anar a inici i despres donar-li on diu tots els programes y despres anar a accesoris despres a eines del sistema
Isabel: Per entrar a la pàgina web de windows tens que clicar a internet i després a google i poses "microsoft works" per exemple, entres a la pagina correcta despres et surt informació has de donar a escriure missatge i t´envien una contrasenya al mòbil

2n B
susana: hacer una copia de todos los archivos lidia: Haga clic en Inicio, Todos los programas, Accesorios, Herramientas del sistema y, a continuación, haga clic en Copia de seguridad.. Hi ha que trobar un lloc per posar la carpeta i després pasar tots els arxius. Després pases la carpeta a un disc o a un pen.

Natalia: Pasar el antivirus : doncs el antivirus , s'utilitza per a detectar virus o Cuquis a l'ordinador , es por trobar a l'inici o a la barra de tasques cuan li dones s'obri una pantalla i et dona les opcions : realitzar analisis rapido , realitzar analisis de tot l'equip i si entroba directament ell el soluciona i cada any el tens que tornar a instalar per que la subcripció caduca (Antivirus: NORTON)

4 comentaris:

  1. 2n A - anna: Para guardar los datos en un cd hay que coger un cd en blanco y lo introducirlo a la torre.Haga clic en Inicio, Todos los programas, Accesorios, Herramientas del sistema y, a continuación, haga clic en Copia de seguridad..

    ResponElimina
  2. 2n A- Marina: per instal.lar un joc a l'ordinador com per exemple els sims s'ha de posar el CD dins l'ordinador. Llavors et surtirà una finestreta perquè es la primera vegada qeu fiques aquest CD dins l'ordinador.Si no er surt aquesta finestra tendràs que anar a mi PC i donar-li a l'icona del joc. DEsprés et donarà l'opció d'instal.lar-lo però primer tens que ficar uns dígits(són uns números i lletres que tens que ficar necesariament per a poder instal.lar el joc) que et venen en un paper amb el joc per poder-lo instal.lar. Quan has ficat els dígits et surt un botó que fica instal.lar, fas doble clic allí i ja ho tens instal.lat només tens que esperar a que es carregui

    ResponElimina
  3. Guardar les dades en un CD periòdicament per tal que aquests no es perdin. Hem de guadar en un CD periòdicament la informació que anem creant per a que no es perdi, també és convenient una còpia de seguretat per a més seguretat de les dades. El primer que has de fer és escollir un CD en blanc (és a dir, sense res gravat) i després introduim a la "torre" i quan l'ordinador ja la ha llegit, obris el CD, que et sortirà buit, i llavors agafes el que vols gravar i copies i l'aferres a l'icona del CD. Després d'aquest procés ja estarà grabat ( això es fa amb Windows XP). També has de revisar els components del teu ordinador per a veure si tots funcionen correctament, si l'ordinador té algun virus... Els teu antivirus et detectarà si el teu ordinador té algun virus si és així has d'eliminar-ho, ja que l'antivirus t'avisarà amb una alarma. Hi ha alguns més antics que el seus antivirus no els avisa, per això tens que anar-ho revisant tu mateixa.

    ResponElimina
  4. Pues cuando enciende el ordenador y termina de cargar seguramente te saldra en la barra derecha del ordenador que hay una nueva versión del antivirus si tu quieres le puedes dar a descargar o aceptar cuando termine de actualisarse tendras la nueva version de tu antivirus .(AVAST)

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.