dijous, 3 de desembre del 2009

B7-8.2:Explica les passes a fer per comunicar informació amb un ordinador: Usant Internet

5 comentaris:

  1. Hola Xisco avui a l'hora de informàtica ens as preguntat maneres per a comunicar-nos per l'ordinador, jo te escrit una proposta però hem faltaven coses i màs dit que si te l'escrivia aquí em possaries 2 punts .

    Per exemple una manera de counicar-se per l'ordinador és el tuenti. Per arribar allí hi ha que encendre l'ordinador i una vegada encés i estas a l'escriptori vas a inicio situat a la part de baix de la pantalla a l'esquerra. Li dones un clic i et surtirà un icona entre moltes que fica internet, li dones un clic i et surtirà la pantalla.
    Després entres a la pàgina de tuenti(www.tuenti.com)i fiques la teva conta(que te la fas mitjançant un missatge que t'envia algun amic o amiga per hotmail)quan ja la as ficat li dones a intro i et surt la pàgina principal de tuenti. Una vegada allí si et fixes, a dalt a la dreta, surt un icona petiteta que fica chat, li dones i et surten totes les persones que estan conectades en aquells moment, eligeixes les persones que desitges(fas un clic dalt el seu nom)i et surtirà un lloc abaix a la part esquerra de la pantalla on podràs parlar amb aquella o aquelles persones

    ResponElimina
  2. Xisco l'he corregit ara que em vares dir que em posaries dos punts.
    (Has de tindre un compte de gmail per fer això)
    1-Vas a la pagina www.gmail.com
    2-Vas a redacta missatge.
    3-On posa "per a" escrius la direcció de la persona o persones a les quals li vols escriure el missatge.
    4-Si li vols afegir un assumpte li pots afegir, clicant on posa "assumpte".
    5-Després per ha escriure'l nomes cal clicar en el requadre en blanc que hi ha davall.
    6-Per afegir un fitxer s'ha de clicar on posa "adjunta un fitxer" després tindràs que buscar-lo on el tens guardat.
    7-Quan acabis cliques on posa "enviar" i ja
    l'hauràs enviat

    ResponElimina
  3. Para comunicarte a través de el sistema de tuenti primero debes acceder a us pagina de inicio (www.tuenti.com) y una vez allí registrarte. Para registrate debes completar con tus datos la ficha de registro. Cuando ya dispongas de ua cuenta de tuenti vuelves a su pagina de inicio y accedes a tu cuenta poniendo tu direccion y tu contraseña.
    El sistema de tuenti se diferéncia de los demas sistemas de comunicación en que no solo puedes comunicarte a través de el modo de “chat” o mediante “mensajes privados”, sinó que además puedes colgar fotos en tu perfil y no solo comentarlas, sinó también dejar que otros las vean y las comenten también. Pudes subir fotos a tuenti entrando en tu perfil (al que accederas automaticamente) y en el margen superior derecho pulsando en “subir foto”. También puedes aplicar otra opción, la de “etiquetarte”, es decir, dejar que aparezca tu nombre sobre el lado de la fotografia donde quires que los demás te vean. Es muy sencillo y rápido.

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. El darrer comentari de Julia corresponia l'entrada: http://contingutsoficials2eso.blogspot.com/2010/05/b7-81explica-les-passes-fer-per.html

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.