dijous, 10 de desembre del 2009

B7-9.2b:Explica les passes a fer per localitzar informació de diferents fonts: Usant Internet, amb buscadors

La majoria dels comentaris fan referencia a localitzar informació utilitzant Internet, i molts d'ells, amb buscadors o cercadors.

8 comentaris:

  1. una manera de trobar informació es per mitja d'internet, primer pas: entres a internet per mitg d'un servidor (internet explorer, motzilla..). 2pas:alli on diu adreça o l'informació, poses la pàgina web, com per exemple: www.wikipedia.org . 3pas: alli et surtira un apartat a on fica buscar a on tu poses la paraula o l'objecte que vols buscar, i et surtira la definició o la explicació.l'apartat per posar la paraula esta situat a la esquerra en el cas de www.wikipedia.org a la part superior esquerra.

    ResponElimina
  2. Doncs a l'ecriptori et surt un icone que posa Google ( Internet Explorer) i li cliques i et surt la pàgina principal de Google i allí escrius la paraula o frase clau de la informació que vulguis cercar per exemple Quan va nèixer Picasso i després li dones a cercar i et surtiran molts enllaços a pàgines web i pots agafar la que més t'agradi

    ResponElimina
  3. per buscar informació a internet amb el buscador de google tens que posar la paraula clave de l'informació que vols trobar i a continuació donar-li a buscar, després et surtiràn pàgines d'internet i tu eleixiràs la més adequada, i aquesta informació surt de la xarxa

    ResponElimina
  4. Internet: el primer que has de fer és entrar a Internet Explorer o Mozilla Firefox i triar un servidor que t'ajudi a cercar informació, com www.google.com o www.yahoo.com. Quan ja l'has triat l'únic que has de fer és triar la paraula, frase o pàgina web que vulguis dins el buit que hi ha lliure i donar-li al botó "intro". et sortiran diverses pàgines webs i tu només has de triar la que trobis més convenient. Per cercar per exemple la pàgina ca.Wikipedia.org (viquipèdia) has d'escriure la web o la paraula al buit corresponent i donar-li a "intro". una vegada fet això et sortiran diverses opcions, sobretot en molts idiomes. Finalment tries la que més t'agradi i ja està.

    ResponElimina
  5. LA forma més utilitzada per a buscar informació és la d'internet. Per a poder anar hi ha que anar a la pantalla principal i abaix a la dreta fica INICIO, allí surt la Icona d'internet. Li fas dos clicks al damunt i et surtirà la pàgina. Per últim, a internet la pàgina on més informació es pot trobar és a google la seva pàgina web és www.google.com vas allí i fiques la informació que vols buscar, i et donarà diferents opcions on et surt l'informació que busques.

    ResponElimina
  6. Quan tens el l'informació que vols oberta lo primer que has de fer es obrir un Word (tens que anar a la part esquerra de la pantalla principal i donarli un click (amb el rató) a l'INICI, llavors et surt un menú contextual i veuras un icó que posa Microsoft Word li dones dos cliks amb el botó esquerra del rató.) Llavors selecionar l'informació que vols al teu traball de la següent manera: tens que seleccionar-la amb el botó dret per damunt de tota l'informació que vols i donar-li una altra vegada al botó dret i et surtirà un menu contextual on li dones copiar obris la finestra del Word i li tornes a dar al botó dret del rató i en el menu contextual li dones a enganxar. Ja tens l'informació.

    ResponElimina
  7. Faltes: el l'informació, lo primer, tens que anar, donarli, rató, icó, botó esquerra, l'informació, tens que, rató, l'informació

    ResponElimina
  8. Si tenim una connexió a Internet que funcioni, s'ha de

    començar per d'executar el navegador , per exemple: internet explorer i mozilla (fent doble-clic

    sobre la seva icona o en el menu principal, Xarxa,

    WWW). A la finestra que s'obri, podeu escriure l'adreça

    (URL) de la pàgina web que voleu veure a la barra

    d'adreces. Polsant la tecla Enter, ens apareixerà la

    pàgina sol·licitada (si heu escrit l'adreça exactament,

    sense canviar ni una sola lletra, ni espais ni majúscules

    per minúscules, ...).

    La majoria de pàgines tenen enllaços que ens permeten

    "visitar" altres pàgines sense haver d'escriure (ni tan sols

    coneixer) la seva adreça. D'això se'n diu navegar. Per

    navegar, l'únic que s'ha de fer és polsar el botó esquerre

    del ratolí quan el punter està damunt un enllaç (solen ser lletres de color blau sotratllades (o a

    vegades imatges), damunt les quals el punter es transforma en una mà).

    Un tipus de pàgines especialment utilitzats són les de buscadors, com www.google.es,

    www.yahoo.es o www.msn.es. Aquestes pàgines ajuden a buscar altres pàgines que tenguin

    alguna informació que ens interessi. Aquesta informació la podem buscar "navegant" pels seus

    indexos o directoris, encara que el més habitual és escriure la paraula o pregunta que es busca en

    el requadre que hi ha. Es poden cercar pàgines completes o concentrar-se en imatges, videos, ...

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.