dijous, 21 de gener del 2010

B7-10:Explica les passes a fer per manejar informació de diferents fonts

... es a dir, si voleu aprofitar informació trobada com s'explica en el punt anterior, com la usarieu per fer un treball?

4 comentaris:

  1. Doncs, agafaria la informació (copiant i aferrant)o sigui, selecciones tota la informació que vols i li dones a copiar i desprès li dones al programa per exemple el word i allí li donc a aferrar amb el ratolí a botó dret i enganxar, i la posaria a un word o al power point o al windows movie maker (si és per a fer un vídeo) i després ho retocaria, posant colors, un títol,...De manera que quedés un treball polit i net.

    ResponElimina
  2. Per exemple si obris una pàgina i t'agrada la informació doncs li dones al ratolí al botó dret i fas copia i després pots anar algun programa d'escriure com WORDPAD BLOC DE NOTES i coses així i li tornes a donar al botó dret i fas enganxa i després o personalitzes al teu gust

    ResponElimina
  3. El primer que has de fer es trobar la l'informació, a continuació clickes en el botó dret i li dones a copiar. Després obres el word i tornes a clickar en el botó dret però ara li dones a enganxa. Una vegada lo tens posat pots cambiar-li la font en la barra de eines del format i haurà una pestanya amb noms de fonts i pots escollir la que vulguis i per cambiar-li de tamany, al costat hi ha una altra pestanya que posa números. Per últim, per cambiar-la de color, al final de la barra d'eines hi ha una pestanya amb un color i a dalt tú una A, li dones allí i eligeixes el color.

    ResponElimina
  4. Per a manejar informació de la web www.wikipedia.org el primer que has de fer és entrar a un navegador d'Internet. Una vegada ho hagis fet, has d'omplir el buit on has d'introduir l'URL, que en aquest cas seria www.wikipedia.org. Quan ja ho has fet, has de fer clic on posa "Ves-hi" i quan hagis entrat a la pàgina has de ficar paraules clau sobre algun tema (si tu vols cercar informació sobre els elements químics, has de posar al buit paraules relacionades amb aquests). Quan ja hagis trobat la informació desitjada, prement seguidament el botó dret del ratolí, selecciones la informació que vols copiar al document de power point (Ctrl+C). Una vegada ho hagis fet, has d'obrir un document de PowerPoint i elegir l'estil de diapositiva que vols. També pots (només si vols), posar un títol amb el wordArt o ficar imatges. Una vegada hagis fet un títol, canvies de diapositiva (n'obres una nova) i hi introdueixes la informació que has triat aferrant-la (Ctrl+v). Així has d'anar copiant i aferrant, millor en diferentes diapositives, la informació que vagis trobant.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.