divendres, 7 de maig del 2010

B8-3:Com es pot utilitzar Internet com a mitja de comunicació?

2 comentaris:

  1. Existeixen diverses formes per comunicar-te mitjançant Google, ja que és un servidor i amb ell pots cercar diverses xarxes socials. Una manera que utilitzem normalment, és el Gmail. Per a poder fer ús del Gmail necessites un compte d'aquest, que pots fer-te'l molt senzillament seguint les següents passes:
    1-. El primer de tot que has de fer és cercar Gmail a Google. Normalment, les primeres opcions són les adequades per a poder entrar-hi, ja que el Gmail pot estar en diversos idiomes.
    2-.Una vegada entrat allà, veuràs que davall on et dóna l'opció d'iniciar sessió amb el teu compte n'hi ha una altra que posa clarament "Crea el teu compte". Doncs has de clicar allà.
    3-.Quan hagis accedit a l'enllaç, hauràs d'emplenar diversos buits especificant la teva edat, direcció, el nom que vols que tingui el teu compte, etc.
    4-.Quan ja ho hagis emplenat tot, li hauràs de donar a "Acepto. Crear el meu compte." Llavors hauràs de posar la teva direcció i contrasenya a l'espai corresponent per a poder entrar i fer ús de les diverses "aplicacions" que té el Gmail.

    ResponElimina
  2. Expliques bastant be el procés de crear un compte de gmail (que ja estava explicat en altres apartats) però no expliques les maneres de comunicar-te usant-lo. Complementa-ho per guanyar punts

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.