dijous, 4 de març del 2010

B7-13:Quines parts i funcions bàsiques tenen les eines de presentacions?

5 comentaris:

  1. El PowerPoint té com a objectiu presentar-nos de la manera més clara i precisa possible l'explicació d'un tema.
    En el PowerPoint, la informació es separa en diapositives. Al escriure l'informació tu vas omplint una diapositiva fins que l'acabes, al fer-ho hi ha una petita icona que diu'afegir una altra diapositiva' i així fins que tens tota l'informació.
    Les diapositives s'enumeren a mesura que les vas creant.
    Al costat dret de la finestra del PowerPoint et surten unes imatges en les que pots veure perfectament el tipus de diapositiva que vols, es a dir, si vols nomes per posar una imatge o si la vols per escriure text i afegir-li una imatge o simplement per possar-hi un text.
    També pots possar-li animació als titols i pots elegir, en la teva presentació davant els companys, d'on vols que aparega la diapositiva.
    Per donar-li animació has de seleccinar el titol o el text que vols 'animar' i buscar en les diferents opcions que et dona el programa el tipus d'animació que li ovols donar, tipus d'aparició i fins i tot el so.
    També pots fer esquemes per que no siga tot tan monóton.

    ResponElimina
  2. El PowerPoint té com a objectiu presentar-nos de la manera més clara i precisa possible l'explicació d'un tema.
    En el PowerPoint, la informació es separa en diapositives. A l‘escriure la informació tu vas omplint una diapositiva fins que l'acabes, al fer-ho hi ha una petita icona que diu afegir una altra diapositiva i així fins que tens tota la informació.
    Les diapositives s'enumeren a mesura que les vas creant.
    Al costat dret de la finestra del PowerPoint et surten unes imatges en les que pots veure perfectament el tipus de diapositiva que vols, es a dir, si vols només per posar una imatge o si la vols per escriure text i afegir-li una imatge o simplement per posar-hi un text.
    També pots posar-li animació als títols i pots elegir, en la teva presentació davant els companys, d'on vols que surti la diapositiva.
    Per donar-li animació has de seleccionar el títol o el text que vols animar i buscar en les diferents opcions que et dóna el programa el tipus d'animació que li ho vols donar, tipus d'aparició i fins i tot el só.
    També pots fer esquemes per que no fos tot tan monòton

    ResponElimina
  3. El Power Point és un programa que serveix per fer presentacions col·lectives, com per exemple, un treball. Aquest, es divideix en diapositives, les quals pots decorar al teu gust inserint-hi imatges i/o temes de fons. El primer de tot que has de fer és triar el model de la diapositiva amb que vols començar les diapositives. Tenen diferents models, és a dir, pots fer una diapositiva amb títol i text, una altra que contingui vinyetes, etc. Si per exemple, tries la diapositiva amb títol i text, t'apareixeran dos espais per a que escriguis el corresponent en el treball que has de realitzar. La segona part de la creació de la diapositiva, pot ser "decorar-la". Aquest programa ofereix l'opció de fer un treball més "alegre" incloent-hi sons, imatges, música, etc. Per ficar-hi per exemple un so a la diapositiva, has d'anar on posa "tasques comuns" (situat a la part dreta superior de la finestra) i clicar on hi ha un text amb una estrella al damunt. Allà et donarà diverses opcions d'animar la diapositiva, com per exemple fer que les lletres del títol i el text apareguin d'una en una i movent-se per la diapositiva. Per a ficar el so, has d'anar al dibuix on hi ha un altaveu i un text. Després, has de triar una animació de entrada per poder triar el so que més t'agradi. Una vegada fet això, el procès d'inserir-hi imatges i canviar l'estil i el color de les lletres, és igual que amb el processador de textos. Quan ja hagis fet els darrers retocs, pots donar-li on posa "diapositiva nova" ( que és una icona amb forma de sobre i unes ratlles al damunt)i tornar a realitzar el mateix procès que has fet abans. Així doncs, les diapositives que has anat fent, et sortiran numerades a l'esquerra. Quan ja hagis acabat, per a iniciar la presentació, has de clicar on posa "presentació amb diapositives" (situat a la part inferior del document), i llavors s'iniciarà la presentació.

    ResponElimina
  4. El power point és un programa que té com a funció bàsica fer diapositives. És poden fer treballs i presentar-los en forma de diapositiva a les diapositives si poden afegir : mapes , gràfiques , diagrames de barres , fotografies . Pots posar títols molt bonics , pots escollir el tipus de lletra que et venguí de gust i posar marges , pots posar música i pots posar com vols que apareguin les lletres si molt depressa en forma de blocs triangles o altres. Les seves parts són : arxiu , edició , veure , insertar , format , eines , presentació. També té la barra d'eines que té per posar títols ,escollir la lletra , posar-li color a la lletra.

    ResponElimina
  5. Primer el que s’ha de fer es obrir el openoffice, al obrir-se et preguntarà quin tipus de document vols fer, cliques en presentació.
    Al obrir això et demana si vols utilitzar una plantilla o no, fiques el que vols, si agafes una plantilla hauràs de triar entre les que et donen o una que has utilitzat en un altre cas.
    Després s’ha de triar el efecte i la durada de l’efecte, que farà quan passi d’una diapositiva a una altra.
    Finalment li dones a crear.
    Per últim tries el format de la diapositiva:
    Diapositiva buida
    Diapositiva titol
    Titol i text
    Titol i dos blocs de text
    Només el titol
    Titol i objecte
    Titol i diagrama
    Titol i full de calcul
    Títol text i diagrama
    Etc, etc...
    I quan ja tens el format escollit tries el tamañ, color i estil de la lletra i després ja tens tot el necessari per començar.

    Posarem un exemple:
    En aquest exemple posarem les característiques de diferents tipus de metalls ( alumini, ferro dolç, fosa i coure)
    Primer s'ha d'escollir que no volem plantilla i que volem un efecte qualsevol (sortira quan canvies d'una diapositiva a una altra).
    Ara s'ha de buscar la informació necessària, en aquest cas, la temperatura de fusió i les 3 característiques mes importants de cada metall.
    Quan ja ho tenim s'ha d'escollir un títol per a la primera diapositiva, el nostre títol serà: ELS METALLS, també s'ha d'escollir com volem el títol (es a dir: gran-petit, senzill-llamatiu,etc-etc...), quan ja hem decidit quin tipus de títol volem el posem.
    Després seleccionem el botó que posa "nova diapositiva". En la nova diapositiva posem la temp. de fusió de l'alumini i les seves tres característiques i així successivament.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.