dijous, 25 de març del 2010

B8-2:Com es pot localitzar informació concreta a Internet amb altres sistemes diferents dels buscadors?

Algunes respostes estan al bloc 7-8

6 comentaris:

  1. Pots buscar informació a internet sense un buscador, com per exemple, posant "wikipèdia.org" a la barra de direccions electròniques. Allí ja podràs cercar la informació que necessites.

    ResponElimina
  2. Si vull jugar a jocs online gratis, posem a la barra superior d'inici, la direcció desitjada com: www.minijuegos.com,allí dins podem trobar els jocs de diferents modalitats.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. El comentari que havia fet na Marina està ara a http://contingutsoficials2eso.blogspot.com/2010/05/b7-91explica-les-passes-fer-per.html

    ResponElimina
  5. Pots per exemple cercar informació amb l'encarta online, que per fer-ho hauries de tenir un compte de messenger. Per fer un compte de messenger, basta que tenguis compte de hotmail, el qual pots crear-te a la pàgina oficial. Una vegada el tenguis, has d'afegir-hi amics, entre els quals hauries d'afegir la següent direcció: es.encarta@botmetro.com . Com que no és una persona qui respon, sinó una màquina que està en funcionament continu, t'acceptarà la sol·licitud de seguida. Llavors, hauràs de clicar al damunt del nickname, que en aquest cas posaria "Encarta". Si tu per exemple tens dubtes sobre la reproducció de les plantes, després de triar l'idioma en què vols que et respongui les preguntes, et donarà l'opció de fer-ne una, llavors tu diries "M'agradaria cercar informació sobre la reproducció de les plantes". Tot seguit, s'obrirà una finestra al costat de la conversació on et sortiran textos informatius i fotografies relacionades amb el tema que hagis escollit.

    ResponElimina
  6. Em sembla molt interessant i no sabia que existis. Tens 3 punts

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.