divendres, 12 de març del 2010

B7-14:Explica pas a pas com fer una presentació exemple.

(com el b7-12, però per a programes de presentacións col·lectives)

3 comentaris:

  1. Primer has d'escollir la informació que necessites. Per exemple buscar "PITÀGORES" a Internet, utilitzant un buscador com és el www.google.es, i després, ja amb la informació necessària(trobada a www.vikipèdia.org), obres "Open Office Impres". En aquest et sortirà primerament una finestra, on pots elegir el que vols fer, en aquest cas una presentació. A continuació, pots escollir com vols començar a fer la presentació, en aquest cas presentació buida. Després et surten diferents dissenys que tindran les diapositives. Pots escollir el que més t'agradi, per exemple, "black and white". Després et surt l'opció de posar-li efectes especials i la velocitat amb que funcioni (ràpida, mitjana i lenta). També pots elegir que la presentació surti automàticament o predeterminada. Després li dones a crear, s'obren diferents diapositives amb diferents opcions per crear la teva presentació. A la part dreta tens diferent dissenys per fer la diapositiva, jo he escollit la que té títol a dalt i per posar informació baix. Al títol he posat: "Pitàgores". I al text he posat la seva biografia -> va ser un filòsof i matemàtic grec,etc. Però també pots elegir una diapositiva per posar fotos. Has d'escollir el disseny on es pugui aferrar fotografies o imatges, i primerament, havent guardat la imatge a l'escriptori o alguna carpeta de la CPU (perquè si l'aferres directament d'Internet no es sol veure), li dones doble clic on es posarà la imatge i et sortiran les diferents carpetes amb arxius que tens a la CPU. A dalt de la diapositiva tens l'opció de canviar de tamany de lletra, de color i de posar títols amb formes (com al Word). Quan vas posant molta informació i vols més diapositives, has d'anar a dalt on posa diapositiva i et sortirà una nova, i hauràs d'elegir quin disseny posar-li. També pots dona-li a "animació de la diapositiva, on pots posar-li música i animació de lletres, etc. Una vegada has acabat la presentació, pots veure com t'ha quedat a dalt del tot, on posa "presentació de diapositives". Per guardar la teva presentació li tens que donar a dalt on surt la icona d'un disquet, on posa "desa", i després posar-li un nom. I ja tindràs guardada la teva presentació.

    ResponElimina
  2. EL Power Point és una forma d’explicar una presentació i pot ser uns dels més utilitzats.
    Primer hi ha que anar a Inici( que es troba a la esquerra en la part inferior de la pantalla). Una vegada obert l’inici sortirà una ICONA ficant el nom de Power Point, fas dos clicks al damunt i s’obrirà la finestra d’aquest.
    En el Power Point la presentació es fa mitjançant diapositives(aquestes es poden trobar a la part mes alta de la pantalla, on hi ha una ICONA que fica insereix li fas un click al damunt i tries la opció de una nova diapositiva). Les diapositives les pots triar segons et convingui, es a dir, hi ha diferents tipus de diapositives com per exemple una diapositiva en la que pots ficar una foto i un text, una altra en la que pots ficar només un títol...
    Una vegada has fet totes les diapositives amb els seus textos, fotos i títols pots elegir el color, el tamany i la forma de la lletra. Això de canviar el tipus, el tamany i el color de la lletra es fa amb unes icones que hi ha a la part superior de la finestra.
    Un exemple és una presentació de la diferència entre el coure, l’alumini. Primer hem de cercar la informació sobre el coure, quan ja la tenim la informació subratllem tot el text ( pitjant el botó dret del ratolí) i copiem la informació pitjant també el botó dret del ratolí i elegint la opció de copiar quan et surt la icona.
    Una vegada copiat obrim la pantalla del Power Point i obrim una diapositiva amb títol i per poder posar un text, fiquem el títol (en aquest cas el coure) enganxem la informació tornat a pitjar el botó dret i triar l’opció d’enganxar. Ara pots decorar-ho com t’hem explicat abans canviant la lletra.
    Quan esta acabada l’explicació del coure, fem el mateix amb l’alumini però amb la informació d’aquest

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.